Categorii Bancuri

Tipuri de femei

1. Femeia Virus : Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza in apartamentul tau si se face stapana. Daca incerci sa o dezinstalezi, pierzi multe lucruri. Daca nu, o sa pierzi totul. 2. Femeia Internet : Trebuie sa platesti ca sa ai acces la ea. 3. Femeia Server : Intotdeauna e ocupata cand ai nevoie de ea. 4. Femeia Windows: Stii ca are multe defecte, dar nu poti trai fara ea. 5. Femeia Apple Macintosh : Atragatoare, fara cusur, destul de scumpa, dar nu prea compatibila cu altele; doar 5 la suta dintre barbati cunosc placerea de a o avea. 6. Femeia PowerPoint: Ideala pt a o prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc. 7. Femeia Excel: Se zice ca stie sa faca multe lucruri, dar tu o folosesti doar pt functia bazica. 8. Femeia Word: Intotdeauna te asteapta cu surprize si nu exista nimeni in lume care sa o inteleaga pe deplin. 9. Femeia DOS : Toti au avut-o o data, dar nimeni n-o mai vrea acum. 10. Femeia Backup : Crezi ca are destul, dar la ora de "sa vedem" ii lipseste ceva... 11. Femeia Scandisk : Stim ca e buna si ca vrea sa ajute, dar in realitate nimeni nu stie ce face. 12. Femeia Screensaver : Nu foloseste la nimic, dar te amuza. 13. Femeia Paintbrush : Toata machiaj si nimic de fond... 14. Femeia Harddisk : Isi aminteste de toate, tot timpul. 15. Femeia End-User: Nu face nimic bine si vesnic te intreaba cate ceva. 16. Femeia E-mail : Din fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt tampenii.

Cica erau 2 prieteni calculatoristi. Intr-o zi unu dintre ei avea nevoie de bani si se duce la celalalt sa-i ceara imprumut:
- Da-mi si mie 200$...
- Hai sa-ti dau 256 sa fie suma rotunda.

Intr-o reţea, două computere, multitasking, multiuser şi IDE ready ce se plictiseau oribil aşteptând să-şi bea programatorii cafeaua, discutau. La un moment dat, prin nivelul 7 al OSI, unul dintre ele spune:

- Bă, ce coşmar am avut aseară când m-am trezit din stand by prin wake on LAN!
- Că mă? Ce ai păţit?
- Bă, încărcam io date din hiberfile.sys şi să vezi fază...
- Aşa, bagă...
- Bă, cum încărcam io fişierul numai ce vine aşa: 01011102!

Y2K? Probleme cu computerele? Nici-o grija. Nu se intampla: doara suntem cu cincizeci de ani in urma....

Se duce Fat Frumos sa omoare balaurul fioros. Ajunge la grota, paseste darz, apare balaurul cu doua capete. Fat Frumos scoate sabia si i le taie. Imediat cresc alte 4 capete in loc. Fat Frumos le taie si pe aceastea si alte 8 capete rasar imediat. Le taie pe astea 8, cresc alte 16. Le taie si pe aceastea si deodata cresc 32. Munceste Fat Frumos sa taie toate cele 32 de capete, pac! 64. Taie. Apoi 128. Taie. Apoi 256. Taie. Apoi brusc balaurul muri. De ce? Era un balaur pe 8 biti

4. Cat RAM ai pe hard disk ?
5. Modemul meu are 6 viteze.
6. Tocmai am luat un nou hard disk cu 6.4 GB RAM
7. Eh, acum am Internetul pe computer.
8. Unui tip ii apare o eroare care ii zice "press any key to continue" si cica a cautat de 3 ori pe tastaura si in manualul calculatorului unde se afla tasta "any key".
9. A venit o comanda de cablu. Clientul a precizat ca aceste cabluri trebuie sa fie compatibile Y2K.
10. Client: Cat costa sa ai instalat Internetul?
11. Client: Poti copia pentru mine Internetul pe o discheta?
12. Intre gameri : 'Jocu' ala imi merge parca e prezentare cu diapozitive' .
: 'Ma dau cu capu' de pereti si tot nu porneste'.

Mama lui Bula il roaga sa cumpere CALCULATOARE
- mama, dar nu stiu unde este? - te duci la stanga la dreapta la stanga la dreapta. vezi o biserica iti faci cruce ca asa e politicos apoi mergi la stanga la dreapta la stanga la dreapta vezi un caine il scuipi ca asa e politicos. vezi un magazin intri in el apesi pe buton vine vanzatoru ii dai banii el iti da CALCULATOARE.
- bine mama . ma duc la stanga la dreapta la stanga la dreapta . vad biserica o scuip ca asa imi amintesc. apoi merg la stanga la dreapta la stanga la dreapta vad cainele imi fac cruce ca asa imi amintesc. vad un magazin intru in el apas pe vanzator iese butonul ii dau banii fur CALCULATOARELE si merg acasa

Un barbat intra in camera sotiei sale:
Cand intra o vede ca incerca sa intre in monitor
- Ce faci draga , intreaba barbatul?
- Intru pe Internet!!!

Un maniac intra intr-un restaurant McDonalds si intreaba:
- Care este cel mai bun meniu?
Vanzatorul zice:
- BigMac.
- Dar ce placa de baza are?

I: Care tasta fuge prima de pe tastatura?
R: Tasta Esc.

Sociologii au constatat ca pe masura ce computerele au devenit mai "destepte", oamenii au devenit mai prosti si mai lenesi.
Acestia nu au mai invatat adunarea, scaderea, inmultirea si impartirea, pentru ca au lasat aceasta in seama computerelor.

Topuri bancuri


Topuri imagini
Cele mai noi imagini