Categorii Bancuri

Ştii care-i diferenţa între curaj şi tupeu?

Ştii care-i diferenţa între curaj şi tupeu? Curajul înseamnă să te întorci acasă la miezul nopţii, să-ţi vezi nevasta aşteptandu-te cu un măturoi în mână şi să o întrebi:
- Înca mai faci curat, sau tocmai te pregăteai să decolezi?
Tupeul înseamnă să te întorci acasă la miezul nopţii, învăluit într-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, să-ţi vezi nevasta aşteptandu-te cu un măturoi în mână, şi să-i spui:
- Nu te enerva, tu urmezi.

Tags: Nevasta, Cur, Faci, Curaj

Un cuplu care celebra 50 de ani de casnicie nu avea nici un secret, cu exceptia unei cutii de pantofi pe care sotia o pastrase mereu sub pat. La aniversare, ea a fost de acord ca sotul sa se uite inauntru. Cand se uita, acesta gasi doua papusi crosetate si 25.000 de lire bani gheata. "Cu multi ani in urma", explica ea, "mama mi-a spus ca secretul unei casnicii fericite este sa nu ne certam niciodata. Si cand ma voi infuria sa tac si sa crosetez o papusa". Sotul ei a fost incantat; se infuriase pe el doar de doua ori in 50 de ani! "Draga" spuse el, "asta explica papusile, dar cum e cu cele 25.000 de lire?" "O, raspunse ea zambind, "astia sunt din vanzarea papusilor!"

- Tata, ce este de fapt un actor, asa cum esti tu?
- Un actor? Ei, fiule, cum sa-ti explic, actorul e un om care se duce pana la marginea scenei, priveste in culise, unde se afla resturi de decor, carpe, hartii aruncate, praf, mizerie, si spune: "Ce priveliste mareata se vede de la fereastra asta!".

Copiii din bancheta din fata cauzeaza accidente
Accidentele din bacheta din spate cauzeaza copii : D

Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scrie:
E gratis, il vrei, ia-l acasa.
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe cartonul :
Frigider de vanzare cu 100 ron.
A doua zi cineva l-a furat!

Florin Piersic a dormit o data trei zile pentru ca in noaptea aceea a inceput sa vorbeasca in somn.

Organizatorii au vrut sa inchida acoperişul de pe Naţional Arena la meciul cu Grecia ca o măsură de siguranţă, să nu se piardă mingea când trage Tănase la poartă.

Nebunia BAC-ului: toți vor să treacă bacul la liceu, dar prin localitățile lor nu trece nici râu, nici fluviu.

- Stii ca Ceausescu, in lunga lui cariera prezidentiala, a primit 3 titluri nobiliare?
- ?!? Nu!
- Da, ma:
- Marchiz de Oltenia
- Conte de Scornicesti
- Duce de rapa.

Scufita rosie se ducea la bunicuta in padure cu cosuletul incarcat cu bunatati si canta, aduna floricele, tra la, la, lu, lu, lu prin padure. La un moment dat se intalneste cu nenea tarzan. Ce faci scufita rosie, o intreaba nenea Tarzan, te duci la bunicuta? Da, raspunde scufita rosie, dar matale nenea tarzan ce ai sub panza aia neagra? Ei uite am o seringa, daca vrei sa iti arat. Trebuie sa iti fac si tie o injectie, vrei? Sigur ca da, curioasa scufita rosie. Pleaca scufita bucuroasa cantand tra la, la, lu, lu prin padure si se intalneste cu muma padurii. Hei ce faci scufita, ce esti asa de bucuroasa? Ei m-am gasit cu nenea tarzan cand culegeam floricele si l-am intrebat ce are sub carpa aia neagra si mi-a raspuns ca are o seringa... la care muma padurii: uite-al naibii si mie mi-a zis ca are o suzeta!!!

Messi: "Probabil ca zeii m-au trimis pe pamant sa le arat oamenilor cum se joaca soccer-ul"
Jucatorii Germaniei : "Este o greseala, noi cu siguranta nu am trimis pe nimeni!"

Topuri bancuri


Topuri imagini