Categorii Bancuri

Ştii care-i diferenţa între curaj şi tupeu?

Ştii care-i diferenţa între curaj şi tupeu? Curajul înseamnă să te întorci acasă la miezul nopţii, să-ţi vezi nevasta aşteptandu-te cu un măturoi în mână şi să o întrebi:
- Înca mai faci curat, sau tocmai te pregăteai să decolezi?
Tupeul înseamnă să te întorci acasă la miezul nopţii, învăluit într-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, să-ţi vezi nevasta aşteptandu-te cu un măturoi în mână, şi să-i spui:
- Nu te enerva, tu urmezi.

Tags: Nevasta, Cur, Faci, Curaj

A ajuns un ungur in Bucuresti si a intrat intr-un bar. S-a dus si i-a spus barmanului:
U: (ungur) Dati-mi un paine.
B: (barman) Nu se zice un paine, ci o paine.
Vine a doua zi :
U: Dati-mi un paine.
B: Nu se zice un paine, ci o paine.
A treia zi la fel si vine a patra zi.
U: Dati-mi paine.
B: Cata??
U: O.

Un batranel si-a dus nepotelul la o plimbare prin cimitir. Oprindu-se in fata unei pietre funerare, i-a spus nepotului sau:
- Aici zace un om extrem de cinstit. A murit datorandu-mi 50 de dolari, dar s-a chinuit pana in ultima clipa sa-si achite datoriile. Daca este cineva care va merge in Rai, el va fi acela!
Au mai mers putin si batranelul s-a oprit in fata unei alte pietre funerare si a zis:
- Acesta in schimb este un om cu totul diferit. Imi datora 60 de dolari si a murit fara ca macar sa incerce sa mi-i restituie. Daca este cineva care va merge in Iad, el va fi acela!
Baiatul a stat putin pe ganduri, dupa care a zis:
- Stii ce cred eu, bunicule? Ca esti extrem de norocos!
- Cum asa?, il intreba bunicul nedumerit.
- Pai, raspunse baiatul, oriunde vei ajunge vei avea niste bani pusi de-o parte.

Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut. Pana la urma, taranul hotari ca magarul si-asa era batran, iar ca fantana, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. Si ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adancul fantanei. Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepura sa arunce de zor pamant inauntrul fantanei. Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa multe lopeti de pamant, magarul se potoli si tacu.
Taranul se duse si privi in adancul fantanei si ramase uluit de ce vazu. Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanei, sari peste ghizduri si iesi vesel.

Viata va arunca poate si peste tine cu pamant si cu tot felul de greutati... Secretul pentru a iesi din fantana este sa te scuturi de acest pamant si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus.

Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas in sus.
Putem iesi din adancurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti. Foloseste pamantul pe care ti-l arunca peste tine ca sa mergi inainte. Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:

1) Curata-ti inima de ura, frica si egoism.
2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile.
3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa.
4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin.
5) Iubeste mai mult si. scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema.

In momentul creatiei, Creatorul l-a chemat pe om la El si i-a spus ca il inzestreaza cu 20 de ani de viata sexuala normala. Omul a sarit ca ars: "Cum? Doar atat? Nu se poate" Dar Creatorul a ramas neinduplecat. Dupa aceea a chemat-o pe maimuta si i-a daruit acesteia tot 20 de ani de viata sexuala normala. Maimuta a spus: "Dar este prea mult! Zece ani imi sunt suficienti." Omul a sarit iarasi: "Lasa ca ii primesc eu pe ceilati 10 ani!" Dupa care a urmat leul, dar si acesta a dorit sa primeasca tot 10 ani de viata sexuala. Omul l-a intrebat: "Atunci imi dati mie celalti zece ani?" Leul i-a raspuns mandru: 'Bineinteles" Ultimul chemat, magarul, a vrut si el sa primeasca doar zece ani de viata sexuala. Ceilalti zece, desigur, i-a cerut tot omul. Asta explica de ce, dupa 20 de ani de viata sexuala normala, omul se maimutareste 10 ani, urmatori zece ani, doar se lauda, iar ultimii zece ani ajunge sa se faca singur de ras.

Era un tip la un bar si bea o bere. Deodata venise un alt barbat il loveste odata si-i bea berea. tipul incepu sa planga . Barbatul il intreba: - Ce e ba, plangi pentru o bere, asa barbat esti tu? - Nu ma, sunt suparat, vezi tu, de dimineata m-a parasit nevasta am incercat sa ma spanzur dar s-a rupt funia, am incercat , ma-m pus in fata trenului dar a luat-o pa alta sina , acuma mi-am pus si eu otrava in bere si o bei tu.

Un studiu recent a demonstrat ca femeile sunt mai atrase de barbatii care au instrumente muzicale...

La naiba! Pianul asta e din ce in ce mai greu!

Vulpoiul iepurasul si ursul merg la incorporare. Bineinteles nu vrea nici care sa mearga la armata asa ca recurg la tricuri.
Vulpoiul trebuie sa intre primul si se gandeste ce se gandeste si ii vine ideea:
"Daca iti tai coada nu te vor lua caci un vulpoi fara coada stufoasa nu trebuie sa mearga la armata". Zis si facut. ... Iese vulpoiul de la control si ceilalti doi il intreaba:
- Ei si?
- Inapt, fara coada neincorporabil.... Iepurasul la rand. Se gandeste el:
"La mine chestia cu coada nu merge, ia uite ce coada moca am, dar urechile! Un iepuras fara urechi nu trebuie sa faca armata. Zis si facut. ... Iese afara:
- Ei si?
- Respins, fara urechi nu pot dormi iepureste....
Vine ursul la rand:
"La mine chestia cu coada nu tine. La fel si chestia cu urechile dar daca imi scot dintii precis nu ma iau la armata." Zis si facut.... Iese afara si prietenii il intreaba:
- Na ce ai facut?
La care ursul suierand:
- Resssssspinssss? Ssssunt prea grassss....

MAXIMA ZILEI
Sexul este ca mancarea de cartofi. E buna si fara carnat, dar cu carnat e cea mai adevarata.

- Ce vei face pe 14 februarie?
- O sa ma plimb pe strada si cand o sa vad cupluri fericite, o sa le strig: "Intr-o zi o sa va desparţiţi

Un detinut proaspat iesit din inchisoare statea linistit pe canapea. Deodata: cioc, cioc, la usa sa. Cand deschise usa, se trezi fata in fata cu Moartea. Usurat, detinutul zice:
- Pfiuuu, fira-i tu sa fii, am crezut ca e politia!

Topuri bancuri


Topuri imagini