Categorii Bancuri

Un tip, ametit bine, agata o huiduma mare, da’ grasa rau tipa

Un tip, ametit bine, agata o huiduma mare, da’ grasa rau tipa. Ajunsi la el acasa, urca amandoi in pat si incep treaba. La un moment dat, el, calare pe ea, zice:
- Nu te supara, pot sa sting becul?!
- Poti, dar ce, esti rusinos?!
- Nu, dar ma arde la buci!

Tags: Pat, Cal, Rusi, Calare, Gras, Buci

După dispersarea paradei homosexualilor, polițiștii au constat lipsa a 21 de bastoane.

Ion si Maria faceau dragoste. Maria il intreaba:
- Spune drept Ioane, chiar nu am nimic bun in mine?
- Ba da, Marie, dar o scot imediat.

Ca-n filmul cu van Damme, unul din legionari se satură de viaţa dusă până la extrem şi evadează fugind într-o mănăstire de maici care se afla în pustietate la 50 km. de fort.
Imediat este trimisă o patrulă după fugar dar n-aveau de unde să ştie că refugiatul se ascunsese sub roba maicii stareţe. Când ajuge patrula la mănăstire este invitată în biroul maicii supreme şi aflând care este scopul vizitei (fugarul între timp începuse să-i sărute glezna maicii) dă alarma şi cheamă toate călugăriţele la apel şi le trimite pe teritoriu să-l găsească pe fugar că numai aici putea veni, în rest fiind deşert. Când veniră maicile să spună că n-au găsit nimic, evadatul deja ajunsese pe la genunchi cu pupăturile.
Maica stareţă transmite că în mănăstire nu se află nici un intrus aşa că patrula legiunii plecă să-l caute în pustiu. La care, evadatul spuse de sub biroul stareţei:
- Maică stareţă, dacă mai venea o patrulă, ghici unde ajungeam să te sărut?
- Drept în p***a, că şi eu sunt tot un evadat!

La un restaurant pescaresc:
- Serviti si moluste?
- Servim pe toti clientii...

Dick a reusit in sfarsit sa o aduca pe Sally in patul lui. „Ce ti-ai dori acum?”- intreba el.
„As vrea sa citesc ziarul de astazi”- îi raspunde fata.
„Bine”- ii spune el. „Hai ca-mi trimit cainele sa-l cumpere. El este atat de inteligent incat imi va aduce inapoi tot restul.” Spunand acestea, Dick îi da cainelui o bancnota de zece dolari si-l trimite dupa ziar. O ora mai tarziu, Dick si Sally pleaca in cautarea cainelui si-l gasesc pe acesta la coltul strazii, facand dragoste cu o catea.
„A mai facut pana acum asa ceva?”- intreba Sally.
„Nu”- raspunde Dick- „dar acum este prima data cand i-am dat atat de multi bani pe mana”

Pe un câmp aterizează o navă extraterestră. Ţăranii îi înconjoară pe străini şi, văzând că ăştia seamănă cu oamenii, îi iau la întrebări :
- Pe la voi, toţi aveti două mâini şi două picioare ?
- Da, toţi suntem la fel ...
- Şi toţi aveti urechi de auzit, nas de mirosit, gură cu care vorbiţi şi ochi cu care vedeţi ?
- Da, toţi.
- Şi toţi purtaţi lanţuri d'astea de aur la gât şi ghiuluri ?
- Nu, numai noi, mafioţii.

Doi prieteni vorbesc.
Unul spune: " Am fost la mare si am intalnit o tipa super, si ne-am imprietenit si atunci eu cu tupeu ii zic sa vina sa ía cina cu mine la Bucuresti. Si stii ce zice??"
Ala: "NU..."
Celalalt: "Cum ai ghicit???"

Dupa al şaselea eveniment din acest an, cei de la societatea de asigurari la care am CASCO mi-au sugerat sa-mi angajez un sofer. Îl platesc ei.

Un avocat isi viziteaza un coleg de studiu la sfarsit de saptamna, in locuinta acestuia la tara. Gazda este chemata cu treburi urgente in oras. La intoarcere afla ca fostul sau coleg de studiu a fost, in lipsa sa, foarte intim cu sotia sa:
- In "corabia" mea ai intretinut relatii sexuale cu sotia mea! Dupa cum stii din dreptul naval, pescuitul in ape straine este interzis...
- Scuze! zice celalalt, casa ta e la tara, si dupa cum stii din dreptul agricol, cel care seamana pe parcela altuia isi pierde samanta. Roadele ii raman in orice caz proprietarului pamantului...

Un Boieng 747 , o cursa lunga de noapte , o stewardesa superba cu un decolteu imens se apleaca deasupra unui pasager care nu dormea si-l intreaba incetisor :
–Doriti lapte sau ceai ?
Pasagerul :
–In care este lapte si in care este ceai ?????

Topuri bancuri


Topuri imagini