Categorii Bancuri

Nea Nicu' si cu Lenuta in vizita de lucru la Paris

Nea Nicu' si cu Lenuta in vizita de lucru la Paris. Sunt cazati la Ritz. Lenuta in budoar isi aranjeaza parul. Cioc-cioc la usa:
- Chi e la?
- Se moa ie.
- Intra, Nicule!

Afland ca Egiptul a rămas fără președinte, Crin Antonescu a plecat repede într-acolo; are deja un an de când n-a mai fost interimar.

Ponta, privind cu jind la inundatiile din Germania : Doamne , sa fi fost astea la noi , ce de ajutoare am fi primit !

Pe perioada crizei economice guvernul român va asigura slujbe pentru şomeri.
Ele vor fi oficiate de preoţi, episcopi şi mitropoliţi.

Ieri s-a pus in aplicare Lege impozitului pe prostie, conform careia se aplica o taxa invers proportionala cu coeficientul IQ.
Astazi s-a aprobat ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii impozitului pe prostie, al carui articol unic precizeaza ca legea nu se aplica politicienilor.

Ponta s-a suparat foarte rau pe Mihail Neamtu atunci cand a deschis punguta ce i-a dat-o acesta si a vazut ca banii-s falsi.

Pe timpul regimului comunist poetul Gavriil Stiharul este chemat la securitate.
- Ni s-a raportat că scrii şi răspândeşti poezii mistice. Se poate, în plină epocă de aur. Te trimitem la Canal. Îţi mai dăm o şansă. Treci pe poezii patriotice, adică acelea, ştii tu, numai cu tovaraşu’. Avem mare nevoie. Ai două săptămâni.
După două săptămâni.
- Citeşte, să auzim.
- Oh, Euterpe, fii alături…
- Stai aşa, zise securistul, cine e femeia aceasta, Euterpe?
- Muza poeziei lirice, răspunde Gavriil Stiharul, niciun poet nu poate face nimic fara ea.
- Aha, am inteles, vă amuză!
- Nu ne amuză, e Muză.
Râzi de noi…E, să vezi ce mă amuz eu acum! Ţi-am zis numai cu tovaraşu’. Ce, vrei sa avem probleme cu tovaraşa? La caaannaaalll!
- Nu puteţi tovaraşul securist să o trimiteţi numai pe Euterpe la canal? Dacă stau şi mă gândesc bine, când e vorba numai de tovaraşu’, ma pot descurca şi fără ea.

Conducerea penitenciarului Rahova: ”După trei ani primiți în Trofeul Calității și patru ani acum, putem spune că domnul Năstase are deja cei șapte ani de-acasă”.

M-am decis sa-mi fac partid. Ca slogan de campanie am ales:
- Daca ma votati voi fura mai putin decat cei dinaintea mea.

Videanu e in aer. Vorbeste numai prostii.
Cum l-am putea aduce cu picioarele pe pamant??
- Simplu. Ii blocam conturile, si il punem sa traiasca cu 1500 ce lei pe luna cu sotia somera, fiul la facultate, intr-un bloc racordat la reteaua locala de termoficare, si il si punem sa si munceasca pentru banii acestia!

E o pasăre! E un avion! Nu, e SuperImunitatea politicienilor români!

Topuri bancuri


Topuri imagini