Bancuri cu Diverse

Bietul meu copil

Diverse

- Bietul meu copil ! Cand te-ai taiat la deget?
- Adineauri mamico...
- Dar puiule... nu te-am auzit plangand!
- Credeam ca nu esti acasa.


Discuţie între doi copii :

Diverse

Discuţie între doi copii :
- Tu i-ai surprins vreodată pe părinţii tăi făcând sex ?
- Pe tata niciodată , dar pe mama de câteva ori.


Cand va casatoriti

Diverse

Dacă doriți să vă căsătoriți e foarte bine, avem totuși un sfat: Cumpărați-vă verighete cât mai mari, ca să mai recuperați din pagubă după divorț.


Primăria Capitalei

Diverse

Primăria Capitalei a adunat în ultimele 2 luni peste 3.000 de câini maidanezi. Adică aproape toţi câinii de la un bloc de zece etaje din Berceni.


Pedeapsa interlopului Bercea Mondial

Diverse

Pedeapsa interlopului Bercea Mondial a fost prelungită cu încă 10 ani. Se pare că au profitat de faptul că Bercea nu ştie să numere.


Soacră-mea a venit ieri în vizita de weekend

Diverse

Soacră-mea a venit ieri în vizita de weekend și fiind cam frig și polei, m-am oferit să-i parchez mașina pe aleea din fața casei.
- Nu te mai da tu rotund, netotule și incapabilule, pot și eu să fac asta- zise ea și se propti-n alte cîteva mașini din josul străzii ale altor soacre venite-n vizita de weekend..


După luna de miere

Diverse

După luna de miere.
- Iubitule, ce-ar fi să vindem barca ta de pescuit, cabana de vînătoare, acum ești însurat, nu crezi c-ar fi cazul s-o cam rărești cu escapadele cu prietenii tăi dubioși?
El o privește alb ca varul, cu o față terifiată
- Dragul meu.. ce.. te simți bine ?
- Ăă.., da.. pentru o clipă mi s-a părut că vorbești ca defuncta mea soție.
- Poftiiim??.. ai mai fost însurat..?
- Nu, n-am mai fost.


Femeia care își închipuie că e orig­i­nal să te îmbrac

Diverse

Femeia care își închipuie că e orig­i­nal să te îmbraci în asis­tentă med­icală de Hal­loween, e aceeași care crede că e inedit să te duci la striptease de 8 mar­tie. Șablon.


Cele mai căutate locuinţe în România sunt cele

Diverse

Cele mai căutate locuinţe în România sunt cele între 60 şi 80.000 de euro. Mai precis, cele în care găseşti prin sertare sau sub saltea între 60 şi 80.000 de euro.


Un studiu realizat de Cercetătorii Britanici

Diverse

Un studiu realizat de Cercetătorii Britanici a arătat că o femeie apreciază un bărbat în funcție de ciclul menstrual. Astfel, în perioada ovulației, femeia preferă un bărbat cu trăsături robuste și masculine iar cînd este la menstruație sau SPM, și-ar dori mai degrabă un bărbat finuț cu bandă adezivă peste gură, cu un cuțit în piept, cu o bîtă-nfiptă-n fund arzînd mocnit pe o grămadă de jeratec.
Cercetările au fost sistate din cauza lipsei de voluntari- bărbați.

Pagina 151 din 823