Bancuri cu Diverse

Doi pensionari aflati in Mamaia in cadrul programului

Diverse

Doi pensionari aflati in Mamaia in cadrul programului ’’Litoralul pentru toti” au adresat o petitie ministrului Turismului:
Domnule ministru al Turismului, degeaba dati sute de mii de euro pe palmieri daca proprietarii hotelurilor nu stiu sa-si trateze oaspetii cum se cuvine. Eu stau de o saptamana aici si n-a venit nimeni de la asociatie sa-mi citeasca apometrele. Bataie de joc!


La judecatorie

Diverse

Judecatorul il intreaba pe acuzat: "Cand e ziua dumneavoastra?"
Acuzatul: "Nici un raspuns!
Judecatorul: "Veau sa stiu cand v-ati nascut!!!"
Acuzatul: "De ce? Dumneavoastra si asa nu-mi dati niciun cadou!"


Perfectiune

Diverse

Niciodată nu este omul mai aproape de perfecțiune... decât atunci când se descrie pe facebook...


Se spune ca timpul este cel mai bun vindecator

Diverse

Se spune ca timpul este cel mai bun vindecator.

Probabil de asta te tin o eternitate in spital pana sa intri pe masa de operatie.


Un mare hypermarket a sărit în ajutorul sinistraților

Diverse

Un mare hypermarket a sărit în ajutorul sinistraților din Galati cu oferte atractive : "Oferta specială pentru sinistrați. La cumpărarea unui bax de șampanie franțuzească și unui set de pahare de cristal, primiți gratuit un bilet la tombola. Câștigătorul va pleca intr-o excursie de 7 zile , cu barca , in Delta Dunării.


De ce înşeală bărbaţii?

Diverse

De ce înşeală bărbaţii?

Cum, ce ce? De porci ce sunt, d-aia, fiindcă altfel cum ar putea s-o facă? Adică tu, femeie, găseşti un terchea-berchea, un nenorocit, un nemernic, de care te-ndrăgosteşti, da, pentru că eşti o proastă, o tembelă, o cretină, şi, după ce-i face idiotului ăla toate voile, toate capriciile, îi speli izmenele, îi faci de mâncare, îi faci ...- da’ ce nu-i faci?- în primul rând îi oferi o altă perspectivă asupra vieţii, faci din el un om, îl educi, că tâmpita aia de mă-sa numai de asta n-a avut timp, îl ajuţi să se despartă de idioţii ăia cu care mai ieşea la o bere, faci din el un om activ şi responsabil (oare), îl sprijini necondiţionat, oricând, îl ajuţi să urce pe scară ierarhică, îi pui ordine în finanţe şi îl înveţi să fie un om econom şi cumpătat, renunţi, de dragul lui, până şi la numele propriu, adică încetezi să mai fii tu însăţi, ei, după toate astea, ce găseşte mai cu cale să facă animalul ăla? Să şi-o tragă cu nu-ştiu-ce curviştină ordinară, care nici nu se compară cu tine, nici la aspect, nici la îngrijire, nici la nimic, că de pregătire nici nu mai poate fi vorba. Păi, futu-i mama lui de bestie, dacă şi-ar fi găsit, aşa, o femeie de condiţie, o femeie de valoare, cum ai făcut tu, cu şeful lui direct ... da, dar era vorba de promovarea boului, de avansarea lui, de mai mulţi bani în casă, de prestigiu social, de toate astea la un loc, şi oricum rămânea în familie ... dar, aşa, să se reguleze cu curva de baby-sitteriţă, care, chipurile, a venit ca să aibă grijă de copil, dar a urcat şi pe tac’su, sau cu nespălata aia de secretară ... asta chiar nu se poate ierta. Ce porc, ce animal, ce nesimţit!


Cum pluteşti pe Prut la vale pe mâna stângă se întinde ţara

Diverse

Cum pluteşti pe Prut la vale pe mâna stângă se întinde ţara Moldovei, frumoasă-i ţara cum e soarele dar săracă cum e becul. Oamenii şi codrii de aici bătuţi de crivăţ dar mai ales de soartă sunt cu toţii frate cu românul dar prieteni de-o viaţă cu rusul. Limba lor de o latinitate necontestată s-a blocat din evoluţie şi a luat o întorsătură slavonă odată cu vântul comunist coborât din creierii descreieraţilor de Marx, Lenin şi Stalin. Puşi acum faţă în faţă cu noi, restul românilor, basarabenii ne frapează prin umorul lor realist şi bogăţia vocabularului care conţine deopotrivă arhaisme, cuvinte pur ruseşti şi regionalisme. Dacă se mai întâmplă ca "moldovanul" să fie în situaţia in care noi ne aşteptăm să mintă iar el spune adevărul avem motive destule să ne pufnească râsul.


Cocalarii japonezi

Diverse

Oare cocalarii japonezi au pe antebrat tatuaje cu litere latine ?


Sunt extrem de fericit

Diverse

Sunt extrem de fericit... Tocmai mi-am dat seama că nu voi avea niciodată păr alb în cap...
Până atunci, îmi va cădea tot...


Muzica in armata

Diverse

Plutonierul, la apel:
- Atenţie, companie ! Drepţi! La câţi dintre voi le place muzica, să facă doi paşi în faţă!
Vreo patru soldaţi ies timid în faţă.
- Foarte bine soldaţi ! Aveţi de cărat acasă pianul colonelului!

Pagina 175 din 823