Bancuri cu Diverse

Cele 10 porunci Dumnezeu coboara pe pamant

Diverse

Cele 10 porunci Dumnezeu coboara pe pamant sa-si aleaga poporul. Se duce la tigani: "Vreti sa fiti poporul ales?" "Vrem, mosule" "Dar trebuie sa va dau o porunca..." "Da-ne-o, mosule" "Sa nu mai furati." "Mersi, mosule, nu ne intereseaza" Se duce la italieni: "Vreti sa fiti poporul ales?" "Vrem." "Dar trebuie sa va dau o porunca..." "Da-ne-o." "Sa o lasati mai moale cu femeile." "A, nu, multumim, nu ne mai intereseaza" Se duce la evrei: "Vreti sa fiti poporul ales?" "Da." "Dar trebuie sa va dau o porunca..." "Cat costa?" "?!?!. Pai nu costa nimic...." "Da-ne 10."


Esti un magar! striga Ionel

Diverse

-Esti un magar! striga Ionel.
- Da tu esti unul si mai mare! ii raspunde fratele sau.
- Liniste copii! Se poate asa ceva? spune bunicul care citeste ziarul in fotoliu. Ati uitat ca mai sunt si eu aici.


Fiul unui mafiot sta la biroul lui

Diverse

Fiul unui mafiot sta la biroul lui si-i scrie o lista de Craciun lui Iisus. La inceput scrie: „Draga pruncule Iisus, am fost un baiat bun tot anul, deci vreau o noua...”. Se uita la ce a scris, dupa care mototoleste foaia si o arunca la cos. Ia o noua foaie si scrie din nou: „Draga pruncule Iisus, am fost un baiat bun aproape tot anul, deci vreau o noua...”. Se uita din nou cu dezgust la ce a scris si arunca foaia de hartie.

Dupa aceea ii vine o idee. Merge in camera mamei lui, ia o statueta cu Fecioara Maria, o pune in dulap si inchide usa. Ia o noua foaie de hartie si scrie: „Draga pruncule Iisus, daca vrei sa iti mai vezi vreodata mama...”


Draga mea, sa stii ca daca aflu intr-o zi ca ma inseli

Diverse

-Draga mea, sa stii ca daca aflu intr-o zi ca ma inseli, te omor!
- Nu-ti face griji, barbate, iti promit ca am sa fac totul sa nu afli niciodata.


Am auzit zgomot. Iar v-ati certat aseara?

Diverse

- Am auzit zgomot. Iar v-ati certat aseara?
- Da!
- Si cum s-a terminat?
- A fost nevoita sa ingenunchieze langa mine.
- Si ce a zis?
- Iesi de sub pat Ioane, ca te omor!


Un barbat statea in fata unei crese de copii

Diverse

Un barbat statea in fata unei crese de copii. O educatoare, vazandu-l, il intreaba:
- Asteptati vreun copil, domnule?
- Nu, doamna, din pacate asa sunt eu, cu burtica mai mare.


Sotul si amantul ideal

Diverse

Inaintea nuntii fiica isi intreaba mama:
- Mama, ce inseamna "sot ideal"?
- Acela e sotul, care gasindu-si nevasta in pat cu altul, isi cere scuze, adaugand apoi ca va reveni dupa doua ore.
- Dar un "amant ideal"?
- Acesta e barbatul care, surprins intr-o astfel de postura, e in stare sa continue nestingherit sa faca amor...


Concurs intre FBI, KGB si Cagulatii romani

Diverse

Intr-un an se organireaza un concurs intre FBI, KGB si Cagulatii romani.
Misiunea era simpla... trebuia sa gaseasca iepurasul din padure.
Primii se duc cei de la FBI care dupa o saptamana de cautari cu radare avansate se intorc si raporteaza ca iepurasul nu exista.
Vine randul KGB-ului care dupa doua saptamani de cautari cu sateliti, detectori cu senzori de caldura se intorc si raporteaza ca iepurasul nu exista.
Ultimii, romanii cagulati, cauta timp de o saptamana, doua, trei, patru si intr-un final se intorc cu un urs batut mar, vai de capul lui, la care ursul tremurand striga in gura mare: " RECUNOSC, RECUNOSC ... EU SUNT IEPURASUL!!!"


Un cuplu casatorit urma sa dea un dineu

Diverse

Un cuplu casatorit urma sa dea un dineu la care erau invitate majoritatea persoanelor importante din Roma. Sotia era foarte incantata si isi dorea ca totul sa fie perfect insa in ultimul moment si-a dat seama ca a uitat sa cumpere melci . Ca urmare si-a rugat sotul sa ia o galeata si sa se duca pe plaja sa culeaga melci. Desi nu avea nici un chef, acesta a insfacat galeata si s-a indreptat spre plaja. In timp ce culegea melci a vazut o femeie foarte frumoasa ce se plimba de-a lungul tarmului."N-ar fi grozav daca s-ar opri din plimbare si ar veni sa vorbeasca cu mine" isi spuse el. Deodata , ridica privirea iar femeia era langa el. Au inceput sa vorbeasca si din vorba in vorba frumoasa femeie l-a invitat in apartamentul ei de pe plaja. Desigur ca atmosfera a devenit foarte incisa iar... dupa , epuizat barbatul a adormit. S-a trezit la ora 7 a doua zi dimineata"Cina sotiei mele!"A insfacat galeata cu melci , alergand tot drumul spre casa. Ajuns acolo din cauza grabei a scapat galeata cu melci pe scari iar acestia s-au imprastiat peste tot. Usa se deschise si o sotie foarte furioasa aparu in cadrul ei. Barbatul se uita la sotie, la melcii imprastiati de sus pana jos pe scari, iar la sotie, iar la melci si spuse"Hai baieti, aproape am ajuns!"


Un tip agata o tipa si o duce acasa

Diverse

Un tip agata o tipa si o duce acasa. Tipu isi da jos tricoul, la care tipa:
- Ce pectorali ai!
- Am facut flotari , zice tipu.
Da jos si pantalonii.
- Ooo, ce muschi ai!
- Am facut genoflexiuni.
Da jos si chilotii la care tipa dezamagita:
- Da pipi nu ai prea facut!!!

Pagina 314 din 823