Bancuri cu Diverse

O babuta de 93 de ani, cu inima franta dupa recenta moarte a sotului

Diverse

O babuta de 93 de ani, cu inima franta dupa recenta moarte a sotului, s-a decis sa se sinucida, a luat pistolul sotului si a zis sa se impuste in inima, deoarece asta o durea cel mai tare. Nevrand sa rateze organul vital si apoi sa ajunga o leguma, suna la doctor si cere sa ii spuna exact unde este pozitionata inima. Doctorul gandindu-se si realizand ca vorbeste cu o femeie, i-a spus ca se afla sub sanul stang. In seara aceea, la spitalul de urgenta a fost adusa o batrana de 93 de ani, impuscata in genunchiul stang!


4 cuvinte

Diverse

4 cuvinte care nu vrei sa le auzi in timp ce faci dragoste:
"Draga, am ajuns acasa"


Era odata un milionar care colectiona aligatori vii

Diverse

Era odata un milionar care colectiona aligatori vii, pe care ii tinea in piscina din spatele vilei. Milionarul avea deasemenea o fata foartefrumoasa care era singura. Intr-o zi el decide sa tina o mare petrecere, in timpul careia anunta: Dragi invitati.. am o propunere pentru fiecare barbat de aici. Am sa-i dau 1 milion de dolari sau pe fiica mea, celui care inoata in piscina plina cu aligatori si scapa cu viata! De indata ce termina propozitia, se auzi un zgomot imens, de improscare cu apa. Un tip innota in piscina cu tot ce putea si urla de frica. Multimea incepu sa-l incurajeze in timp ce facea eforturi pt a-si salva viata . In cele din urma iesi pe partea cealalta, numai cu o camasa rupta si cu niste rani minore. Milionarul impresionat spuse: Baiete, a fost incredibil! Fantastic! Nu credeam ca poate fi facut! Ei bine, trebuie sa-mi tin promisiunea. O vrei pe fata mea sau milionul de dolari? Tipul spuse: Asculta, nu-ti vreau banii si nici pe fiica-ta! O vreau pe persoana care m-a impins in apa!!


Draga mea Susan

Diverse

Draga mea Susan,

Dulceata inimii mele. Am fost dezolat pe toata aceasta perioada de cand am anulat logodna. Pur si simplu devastat. Nu ai vrea sa iei in considerare faptul de a te intoarce la mine? Tu ai un loc in inima mea pe care nicio alta femeie nu-l poate inlocui. Nu as putea sa ma casatoresc niciodata cu o alta femeie asa ca si tine. Am nevoie de tine asa de mult. Vrei sa ma ierti si sa o luam de la inceput? Te iubesc nespus.

John

P. S.: Felicitari pentru castigarea la lotto.


Joaca de-a nunta

Diverse

O bunica isi auzi nepoata de 5 ani jucandu-se de-a nunta. Juramintele au fost cam asa: Ai dreptul sa nu spui nimic, orice vei spune va fi folosit impotriva ta, ai dreptul sa te reprezinte un avocat. Poti saruta mireasa.


Daca este adevarat ca fetele au tendinta sa se marite cu barbati asemanatori cu

Diverse

Daca este adevarat ca fetele au tendinta sa se marite cu barbati asemanatori cu tatal lor, este de inteles de ce asa multe mame plang asa de mult la nunti.


Doua neveste, povestind despre seara de dinainte

Diverse

Doua neveste, povestind despre seara de dinainte:
Prima:
- Aseara a fost cumplit! A venit al meu acasa, obosit, a bagat iute in el 2-3 sarmale, a profitat de mine 2 minute si s-a culcat.

Cealalta:
- Aseara a fost una din cele mai minunate seri din viata mea. Am ajuns acasa de la munca, el ma astepta cu lumanari aprinse. M-a scos la restaurant, unde am mancat grozav si am baut sampanie. Am venit acasa pe jos, intr-o plimbare romantica, ne-am iubit o ora intreaga si apoi inca o ora am stat la povesti, ca pe vremuri...Cei doi soti, povestind despre seara precedenta:
Primul:
- Aseara a fost super! Am ajuns acasa de la birt, rupt de foame. Am ras niste sarmale extraordinare facute de nevasta-mea, i-am tras-o iute sa ma descarc si am dormit ca un prunc!!

Celalalt:
- Nu-mi aminti de seara de ieri!!
Ajung rupt de oboseala acasa, sigurantele arse. Aprind niste lumanari, sa vad ceva. Vine nevasta-mea, ii zic sa incalzeasca mancarea, dar cuptorul electric nu merge. O scot la restaurant, si mancam ceva, dar ea isi comanda si sampanie. Raman fara bani de taxi, asa ca la toata oboseala mea, mergem pe jos vreo ora pana acasa. Acolo, are chef de "smecherii", dar la nervii pe care-i am, eu nu am chef de nimic. Se chinuie si ma "mangaie" vreo ora pana reuseste ceva. Si colac peste pupaza, dupa aia a trebuit s-o mai ascult inca o ora cum si-a petrecut ziua la lucru!!


Ghidul barbatilor pt a discuta cu femeile in perioada lor delicata

Diverse

Ghidul barbatilor pt a discuta cu femeile in perioada lor delicata:

Periculos : " Ce e la masa?"
Ok : "Pot sa te ajut cu masa?"
Perfect: "Unde ai vrea sa mananci in oras?"

Periculos : "Asta vrei sa porti?"
Ok : "Arati super in maro"
Perfect : "OAU, uitete la tine"

Periculos : "De ce esti asa nervoasa?"
Ok: "E posibil sa exagerezi putin"
Perfect : "Poftim 500 ron, dute la mall"

Periculos : "Esti sigura ca e bine sa mananci chestia aia?"
Ok : "Avem si mere, daca vrei"
Perfect : "Vrei sa iti aduc un pahar de vin, pe langa"

Periculos : "Ce ai facut toata ziua?"
Ok : "Sper ca nu ai exagerat cu munca"
Perfect : "Arati super in halatu ala"


Împăratul Roșu își cheamă toate cele trei fecioare

Diverse

... Cu o zi înainte de Marele Război, Împăratul Roșu își cheamă toate cele trei fecioare și le poruncește:
- Să nu lăsați niciun bărbat să vă atingă, altfel, acolo unde vă stau picioarele vă va sta și capul!
- Da, tată...
Peste un an, Împăratul, întorcându-se din Război, învingător, fericit nevoie mare, își ia fecioarele la întrebări. O cheamă pe cea mai în vârstă și o pune să stea față în față cu servitorul, care era complet dezbrăcat.
- Ia zi, tu, fecioara tatii, ce-i ăla?
- Hi, hi, hi!
- Desfrânato! Executați-o!
La fel se întâmplă și cu cea mijlocie. Cea mică, însă, văzându-se față în față cu servitorul, întreabă nedumerită:
- Ce e, tată?
- Haide, fecioara tatii, zi!
- Nu știu, tată, ce e. Spune-mi!
- Uite, cine nu mi-a făcut numele de rușine și a respectat voia mea. Tu ești cea care va moșteni împărăția mea! ... E un penis, tată...
- Pfff! Ăla, penis?! Să fi văzut la Făt Frumos!


Un negru catre un alb

Diverse

Un negru catre un alb:
- Bai, eu cand racesc sunt negru, cand m-am nascut am fost negru, cand mi-e frig sunt negru, cand mi-e cald sunt negru. Tu? Cand te nasti esti roz, cand racesti esti verde, cand ti-e frig esti albastru, cand ti-e cald esti rosu... Si mai vorbesti de mine ca-s de culoare, bai curcubeule!

Pagina 325 din 823