Bancuri cu Diverse

Era odata un arab pe o camila

Diverse

Era odata un arab pe o camila. De prea mult mers i-a venit sa i-o traga camilei. Se da el jos de pe ea si cand sa i-o bage, camila s-a dat mai in fata. Mai merge ce merge si ii vine din nou sa si-o bage in ea. Se da el jos si incearca dar cand sa i- bage camila se da mai in fata asa ca pleaca din nou la drum. Nu dupa mult timp se prabuseste un avion in care era o vedeta tv super tare ce era blocata intre ramasitele avionului. Arabul sare de pe camila si o salveaza, aceasta zicand:
- Multumesc mult ca ma-i salvat!! Voi face orice imi ceri!!! La care arabu:
- A da? Tine si mie camila.


Reclama la seminte

Diverse

Sunt crocanta si sunt buna, hai si strange-ma in mana.
De vrei sa crapi de placere strange-ma intre masele.
Samanta Nutline. ....


Ahmet iubeste

Diverse

O adolescenta superba vine acasa cu un arab pentru a-l prezenta familiei ca viitorul sot. Tatal fetei nefiind de acord asupra casatoriei, dar nedorind sa spuna direct in fata se gandeste sa-i puna bete in roate arabului:
- Draga Ahmet! Fiica mea este o fata care are nevoie de un sot cu facultate, iar eu as fi mandru daca ai face medicina. Dar avand in vedere ca timpul nu sta in loc fiica mea nu te poate astept 6 ani sa termini medicina, asa ca daca vrei sa va casatoriti trebuie sa o termini in 3. Si cu asta se gandeste ca i-a pus capac.
- Ahmet iubeste la fiica ta! Ahmet va face tot ce poate!
Se intoarce Ahemt dupa 3 ani:
- Ahmet iubeste la fiica ta, Ahmet terminat facultatea de medicina MAGNA CUM LAUDE! Ahmet arata la tine diploma.
Tatal ramane perplex, neintelegand cum a reusit. Si ca sa-l puna cu botul pe labe ii zice:
- Bravo Ahmet! Dar fiica mea nu poate sta cu un barbat sarac, asa ca Ahmet trebuie sa faci avere in maxim un an.
- Ahmet iubeste la fiica ta! Ahmet va face tot ce poate!
Se intoarce Ahmet peste un an cu o avere imensa.
- Ahmet iubeste la fiica ta, Ahmet facut avere mare, Ahmet arata la tine extrasul de cont!
Tatal hotarat sa termina odata sarada asta, ii spune:
- Ahmet! Esti un barbat destept, ai reusit sa faci medicina intr-un timp record si sa faci avere peste noapte. Dar Ahmet fiica mea tanara si are nevoie de un barbat potent. Asa ca Ahmet daca ai avea-o de 30 cm v-as da binecuvantarea mea...
- Offff... Ahmet iubeste la fiica ta, Ahmet taie 20 cm...


O starletă stă în avion lângă un avocat la un zbor de

Diverse

O starletă stă în avion lângă un avocat la un zbor de cursă lungă. Ea vrea să-şi facă somnul de frumuseţe, dar avocatul o tot trezeşte.
- Hai să jucăm un joc de cunoştinţe generale, îi propune el.
Starletă îl ignoră.
- Îl facem mai interesant, spune el. Dacă răspund greşit, îţi dau 50 de dolari. Dacă răspunzi greşit, îmi dai cinci dolari.
Starletă e de acord şi avocatul întreabă primul:
- Ce distanţă e de la Pământ la Luna?
Starletă îi da avocatului cinci dolari.
- Ce urcă muntele pe trei picioare şi îl coboară pe patru?, întreabă apoi ea.
Avocatul rămâne paf. Caută de zor pe internet, îşi consulta enciclopedia de buzunar, trimite sms-uri de pe Blackberry la toţi oamenii de ştiinţă pe care îi cunoaşte. Degeaba. După câteva ore, o trezeşte pe starletă, îi da 50 de dolari şi o întreabă:
- Ei bine, ce este?
Fără să scoată un cuvânt, ea îi da cinci dolari şi se culca la loc


Dumnezeu se gandea cum sa faca animalele

Diverse

Dumnezeu se gandea cum sa faca animalele si incepu sa imparta la fiecare cate ceva iar la final a ramas magarul iar Dumnezeu nu a mai avut ce sa-i dea decat urechile mari si o scula pe masura si merse magarul acasa si privi in oglinda unde vazu urechile .
- Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! facu surprins de marimea lor, apoi privind jos facu:
- Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! asta e motivul pentru care magarul face, hiiii-haaaa!!!!!


Unui tip i s-a stricat imprimanta

Diverse

Unui tip i s-a stricat imprimanta şi pentru că nu ştia ce să facă cu ea a chemat un specialist de la o firmă. Acesta a venit foarte repede şi i-a spus că imprimanta nu are nimic, probabil trebuie numai curăţată. Dar cum firma cere o mulţime de bani ca să facă asta, ar fi mai bine să citească singur cartea tehnică şi să încerce să o cureţe fără ajutor. Plăcut surprins, omul îl întreabă pe specialist: "Şeful tău ştie ce faci? Ar fi trebuit să iei banii, chiar dacă sînt cîştigaţi uşor." "De fapt a fost chiar ideea lui să dăm astfel de sfaturi oamenilor pentru că a constatat că facem mai mulţi bani după ce aceştia încearcă să facă reparaţiile singuri"


Un client grabit la pauza de masa

Diverse

Un client grabit la pauza de masa da o fuga sa plateasca o factura la posta, fericit ca n-a gasit coada se apropie de ghiseu da un buna ziua la care caserita il invita sa stea la rand ca toata lumea si-apoi poate sa plateasca.
omul nostru nedumerit se uita in jur si-i spune ca nu-i nimeni deci ii randu lui.
caserita il invita iar la rand la care omu se enerveaza si pleaca.
A doua zi la fel aceeasi poveste aceeasi caserita aceeasi problema.
A treia zi cand caserita il trimite iar sa stea la coada omul se intinde peste ghiseu si-i trage o palma sanatoasa la care caserita zbuciumata de la palma luata intreaba curioasa:
- Cine a dat?
omul nostru raspunde:
- Nu stiu doamna draga nu vedeti ce aglomeratie e aici.


Doi tineri calatoareau cu masina

Diverse

Doi tineri calatoareau cu masina. Tocmai se certasera. Cum calatoareau ei trecura pe linga o ferma cu vaci si magari. La care barbatul spune:
- Neamuri de-ale tale?
La care femeia:
- Da, socri si cumnati.


De ce pisicile sunt mai bune decat femeile

Diverse

De ce pisicile sunt mai bune decat femeile...

1. O pisica nu cheltuie banii pe genti si pantofi.
2. Pisicile nu-ti spun numic cand faci mizerie.
3. Nu te intreaba daca ti se pare ca arata grase.
4. Pisicile torc cand le mangai si stii sigur ca nu se prefac.
5. Nu vorbesc la telefon ore in sir.
6. Nu se pregatesc o vesnicie ca sa iasa in oras.
5. Pisicile inteleg valoarea vanatorii si aduc acasa animalr moarte.
6. Nu au nevoie de flori sau sa fie curtate, doar le mangai , le asiguri un loc de dormit si iti vor fi credincioase toata viata.
7. Nu refuza sa te alinte daca esti murdar, beat sau transpirat.
8. Pisicile nu vor sa le duci la restaurante scumpe , se multumesc cu resturi.
9. Nu te intreaba pe unde ai fost.


Stimate Domn, intentionam sa va jefuim locuinta

Diverse

"Stimate domn,
Va instiintam ca peste 2 zile, in noaptea de joi spre vineri, in jurul orelor 03.30 a. m. intentionam sa va jefuim locuinta. Vom veni in grup de 3 persoane, inaltimea medie 1.75, greutatea medie 75 de kg, nici unul nu a facut sport de performanta sau cursuri autoaparare in afara de bataile uzuale din inchisoare sau cu gastile de cartier. In afara de trusa obisnuita de scule, vom avea in posesie 1 (una) bucata bata de baseball, L=1.20m, G=3kg, un cutit cu lama de L=20cm si un lant de bicicleta (model Ukraina, trebuie sa-l cunoasteti). Vom intra prin efractie in casa dumneavoastra (geamul de la pivnita). Va avertizam ca mentionam toate acestea in virtutea faptului ca si dumneavoastra sa fiti pregatit (in cazul nefericit in care ne surprindeti) sa NU utilizati impotriva noastra forta in mod excesiv (arme de foc, etc.) pentru a NU ne vedea nevoiti sa recurgem la masurile legale in vigoare (sa va intentam proces, despagubiri civile, etc.). De asemenea va informam ca actiunea noastra va fi atent monitorizata de cateva ONG-uri care au ca si scop apararea drepturilor omului, iar in cazul in care dumneavoastra nu reusiti sa va incadrati in limitele unei actiuni de riposta cuviincioase, blande si temperate, riscati ca numele dumneavoastra sa ajunga in dosarele acestora.
Dorim de asemenea sa va avertizam ca este de datoria dumneavoastra sa va temperati sotia si copiii, actiunile acestora de tipul tipetelor sau acceselor de panica putand conduce la reactii nervoase din partea noastra care s-ar putea sa se soldeze cu consecinte- desi regretabile, totusi perfect justificate- de genul spintecarii copiilor pe fondul panicii induse colegului Gaie (care e mai slab de inger, dar tare in cutit).
In speranta unei bune colaborari pe perioada jafului,
Cu stima,
D-nii Gaie, Shtanga si Scurtu (hoti)"

Pagina 389 din 823