Bancuri cu Diverse

Daca vreodata va trebui sa alegi intre mine si clona mea diabolica de atunci

Diverse

Daca vreodata va trebui sa alegi intre mine si clona mea diabolica de atunci, daca vei fi super presat de timp si va trebui sa impusti una din variantele mele, impusca-l te rog pe ala care nu are o cicatrice de cand era mic deasupra sprancenei drepte. Dreapta mea nu dreapta ta. Nu sta pe ganduri. Clonele sunt imitatii perfecte pana vine vorba de semne de buna purtare din copilarie. In cazul meu semnul e acolo pentru ca m-am impiedicat de furtun si am cazut cu capul de vana. A shit, un eventual evil genius care ar face o clona a mea sigur s-ar interesa inainte sa inceapa munca lui cretina de soarece de laborator despre mine, ar ajunge pana la urma aici pe blog si ar citi postul asta.
Nu-i nimic. Sa te uiti atent de vechimea semnului inainte sa tragi. Al meu abia se vede, e acolo de 20 de ani si nu da semne ca ar vrea sa dispara. Si no.. daca chiar esti in dubiu si mai ai cateva secunde pana la punctul culminant poti sa te duci in spatele nostru si sa te uiti prin parul meu de semnul pe care il am in varful capului tot pe dreapta (de cand mi-a cazut sania in cap). Si daca chiar chiar chiar mai ai vreo 2 secunde pune-ne sa-ti aratam sholdul drept (iarasi dreapta mea nu a ta geez), ca si acolo am ditai semnu de cand am cazut cu pegasul meu rosu-voinic si mi-am scos matzele pe drum de tara si de vara. Vreau sa iti multumesc anticipat pe aceasta cale pentru cazul in care nu esti complet incompetent si reusesti sa-ti dai seama la timp pe cine sa omori. Multumesc.


Asa ziceti toate

Diverse

Mi se pare amuzant să trânteşti în mijlocul discuţiei un “aşa ziceţi toate”. Pentru că am văzut faza probabil într-o comedie sau două – chiar dacă acum nu-mi mai amintesc dacă şi în care, dar ce mai contează. Am ajuns să scriu despre asta pentru că simt nevoia s-o folosesc tot mai des. Se potriveşte destul de des în timpul discuţiilor cu fete şi destinde atmosfera.
Are efect mai ales dacă te uiţi în gol abătut şi oftezi în timp ce o zici sau după. Denotă suferinţă interioară trecută cauzată de dubioşenii diverse şi adesea stupide, ceea ce stârneşte umorul. Asemenea păţănii trecute au cauzat aparent lipsă de încredere în întreg neamul femeiesc, inclusiv tipa cu care vorbeşti, deci trebuie evidenţiat caracterul de glumă (cu un râs tâmpit după, de exemplu). Pentru a nu crea neînţelegeri.
Exemplu:
ea: Mă duc jos la alimentară să cumpăr o pungă de pufuleţi, vin imediat.
tu: Da da, aşa ziceţi toate :-<


Un doctorant la Litere

Diverse

Un doctorant la Litere, bâlbâit, vorbind despre o frază filozofică (Chiar dacă un milion de oameni cred într-o prostie, tot o prostie ramane!)
- "Chiar..întocmai.. taman dacă.. de.. fiindcă..întrucât un.. un.. un milion.. o mie de mii de.. din oameni.. fiinţe.. persoane.. indivizi cred.. consideră.. găsesc într-o..în una prostie.. stupiditate.. idioţenie.. neghiobie, tot..încă.. totuşi o.. o.. o prostie.. stupiditate.. idioţenie.. neghiobie rămâne.. rămâne.. rămâne !..!..! "


Emo-girl si Emo-boy

Diverse

Emo-girl: Vrei sa ne mozolim?
Emo-boy: Nu.
Emo-girl: Vrei sa facem sex?
Emo-boy Nu chiar.
Emo-girl: Vrei sa plangem?
Emo-Boy: Asta incercam sa fac inainte sa ma intrerupi.


Baietelul la cofetarie

Diverse

Baietelul la cofetarie:
-Saru' mana! Aveti Fanta roz?
-Da puisor, toate avem fanta roz...


Un tip se hotaraste sa-si cumpere o mascota

Diverse

Un tip se hotaraste sa-si cumpere o mascota. Merge la un magazin specializat, si plimbandu-se vede un papagal atarnand de un bat, cu capul in jos. Se opreste, se uita la el si zice cu voce tare:
- Ce-o fi patit papagalul asta?
- M-am nascut asa, sunt un papagal fara picioare.
- Ptiu, drace! mi se pare ca pasarea asta a inteles ce ziceam si mi-a raspuns.
- Sigur ca da, sunt un papagal total inteligent si foarte cult.
- A, da? atunci raspunde-mi la asta: cum te tii de bat daca n-ai picioare?
- Bine, vezi mi-e un pic rusine, dar acum ca m-ai intrebat... Folosesc penisul, il dau de cateva ori dupa bat... nu se vede fiindca-l acopar cu penele.
- Incredibil! Intr-adevar poti intelege ce zice lumea si raspunde?
- Desigur! Vorbesc romana, spaniola si engleza. Pot conversa fara probleme aproape despre orice: politica, religie, fotbal, chimie, filozofie si sunt expert in ornitologie. Ar trebui sa ma cumperi, sunt o companie excelenta.
Se uita omul la pret, 200$.
- Prea mult pentru mine!
- Ssst, il cheama papgalul facandu-i semn cu o aripa sa se apropie. Nimeni nu ma vrea fiindca n-am picioare. Ofera-i patronului 20$.
Plateste tipul 20$, ia papagalul si merge acasa. Trec saptamanile, papagalul se dovedeste a fi foarte gratios, interesant, un bun prieten, chiar da sfaturi bune, omul e fericit. Intr-o zi cand ajunge acasa de la munca, papagalul ii face iar semn cu aripa sa se apropie.
- Nu stiu daca sa-ti spun sau nu, e despre nevasta-ta si postas...
- Cum?!
- Bine, azi dimineata cand a venit postasul, nevasta-ta l-a intampinat cu un sarut pe gura. Purta lenjerie intima.
- Si?!
- Dupa aceea, postasul a intrat si a inceput s-o mangaie...
- Sfinte dumnezeule! Si mai ce?
- I-a scos sutienul... chilotii... s-a asezat in genunchi si a inceput s-o sarute pe toate partile incepand de la sani, coborand... coborand... pe la buric, in jos... in jos...
Papagalul tacu un timp.
- Si ce s-a intamplat? Ce s-a intamplat? Vorbeste papagal nenorocit!
- Imi pare rau, dar nu mai stiu. Mi s-a sculat si am cazut de pe bat.


Un englez stabilit in Romania

Diverse

Un englez stabilit in romania se decide sa invete la perfectie limba romana. Si cum se plimba el pe niste dealuri vede un cioban cu oile:
- Ale tale-s aceste oi bade ?
- Yes of course


Era o familie care avea un papagal si ii imita mereu

Diverse

Era o familie care avea un papagal si ii imita mereu. Au venit niste musafiri. Au mancat, au baut, si au plecat. Gazda le spune:
- Va mai asteptam!
Se face seara. Hotii intra in casa si le ia toate bijuterile si bogatiile. Inainte sa pleace, papagalul spuse:
- Va mai asteptam!


Tu te-ai culcat cu logodnica ta inainte de casatorie?

Diverse

-Tu te-ai culcat cu logodnica ta inainte de casatorie?
- Nu, ce fel de om crezi ca sunt? Dar tu?
- Eu da, dar n-am stiut ca e logodnica ta.


In toiul noptii un tip se trezeste si se duce sa faca pipi

Diverse

In toiul noptii un tip se trezeste si se duce sa faca pipi.
In timp ce se usureaza se uita catre organ si zice:
- Vezi, ma, eu ma scol cand vrei tu!

Pagina 573 din 823