Bancuri cu Diverse

La farmacie

Diverse

Un tip intra intr-o farmacie si intreaba farmacista:
- Aveti prezervative?
- Da!
- Dati-mi unul de 1,5m lungime.
- Vai... domnule, ce faceti cu unul asa de lung?
- Sunt invitat la un bal masacat si vreau sa ma deghizez in... penis.


Coada la farmacie, cearta mare si lume foarte nervoasa

Diverse

Coada la farmacie, cearta mare si lume foarte nervoasa.
- Prezervativele mamii voastre, a ramas nevasta gravida... (si alte reclamatii)
Se apropie un batranel si dupa ce vede despre ce e vorba incepe sa strige:
- Asa tata ca nu sunt bune deloc , SE INDOAE DE LA MIJLOC..


Bunicul isi aniverseaza varsta de 100 de ani

Diverse

Bunicul isi aniverseaza varsta de 100 de ani si este felicitat pentru sanatatea si forma buna in care se afla. Domnilor, va voi spune secretul succesului meu, spune bunicul. Am facut miscare zilnica timp de 75 de ani!
Participantii, profund impresionati il intreaba cum de a reusit sa mentina un program atat de riguros. Foarte simplu, raspunde el.
In noaptea nuntii am facut un pact solemn cu sotia mea. De fiecare data cand ne certam, cel care gresea trebuia sa iasa afara la o plimbare!


Tata, de la cine am luat eu inteligenta asta

Diverse

Un baietel il intreaba pe tatal sau:
Tata, de la cine am luat eu inteligenta asta? De la tine sau de la mama?
Dezamagit tatal raspunde:
Baiete, probabil de la maica-ta. Eu inca o mai am pe a mea.


In zbor deasupra Seattle-ului

Diverse

Un elicopter zbura deasupra Seattle-ului cand un deranjament electric i-a dezactivat intregul echipament de navigatie electronica si comunicare. Din cauza norilor si a cetii pilotul nu putea clarifica pozitia si directia elicopterului pentru a ajunge la aeroport, dar a zarit o cladire inalta, a zburat inspre ea, a incercuit-o si a iscalit ceva pe o foaie pe care a tinut-o in geamul elicopterului. In mesajul pilotului scria cu litere mari: "UNDE MA AFLU?". Cei din cladirea inalta s-au grabit sa-i raspunda pilotului si au agatat si ei un mesaj in geam care spunea: "ESTI INTR-UN ELICOPTER." Pilotul a zambit, le-a facut cu mana, si-a consultat harta, a gasit directia spre aeroport si a aterizat cu bine. Dupa aterizare, co-pilotul l-a intrebat pe pilot cum a putut sa-si dea seama unde se aflau in Seattle doar bazandu-se pe mesajul celor din cladire. Pilotul i-a raspuns:
- Mi-am dat seama ca aceea trebuia sa fie cladirea MICROSOFT-ului, deoarece similar serviciului lor de asistenta telefonica, mi-au dat un raspuns absolut corect din punct de vedere tehnic, dar complet inutil.


O fata si-a intrebat verisoara si parintii daca exista

Diverse

O fata si-a intrebat verisoara si parintii daca exista delfini maro.
Toti i-au raspuns ca nu, iar ea le-a zis ca da: -Pe covorul de la baie


Într-o zi, un papagal mergea liniştit

Diverse

Într-o zi, un papagal mergea liniştit pe mijlocul străzii. Trece un tip cu un BMW cu viteză pe acolo şi, nevăzînd papagalul, dă peste el şi îl aruncă pe trotuar. Şoferul vede papagalul, îl ia în braţe, îl duce imediat la el acasă şi îl bagă într-o cuşcă. Îi pune apă, pîine şi pleacă.
După vreo 2-3 ore, papagalul îşi revine şi spune mirat:
- Iote, doamne... o gratie, 2 gratii, 3 gratii... aoleooo... pîine, apă... Iote, băăă, m-au băgat gaborii la puşcărie că am dat peste ăla cu BMW!


Tipuri de .. rahat

Diverse

1 . c... tul fantoma
Stii cu siguranta ca l-ai facut. Urme ale sale sunt pe hartia igienica dar in WC nu este nici urma de c... t. Mai poate fi numit si c... tul Torpedo atunci cand a fost auzit cazand in apa din WC...

2. c... tul teflon:
Vine matasos si moale ca nici nu iti dai seama. Pe hartia igienica nu sunt urme de c... t. Pentru a fi sigur ca a fost facut trebuie sa te uiti in WC...

3. c... tul caucuiucat:
Are consistenta bitumului fierbinte si lasa urme gretoase pe faianta WC-ului. De stergi de cel putin l8 ori la cur si acesta nu este inca curat. Trebuie sa iti bagi hartie igienica in chiloti pentru a nu-i umple de c... t.

4. c... tul cu aprindere intarziata:
Tocmai te-ai sters la cur si te-ai ridicat in picioare... cand vine tura urmatoare...

5. c... tul sarpe:
Alunecos de grosimea degetuli mare si are o lungime de cel putin 50 de centimetrii. Are un potential ridicat (la fel ca si c... tul fantoma) de "c... t Torpedo"...

6. c... tul pluta:
Mai este cunoscut si sub numele de "inotatorul". Desi ai tras apa de trei ori el pluteste inca in WC. Doamne! Cum te poti scapa de el? Nu se lasa nicidecum luat de apa. Apare de obicei peste tot, numai in propria locuinta nu...

7. c... tul dorinta:
Parca ai avea furici in intestine. Transpiri, te basesti, faci totul... in afara de a te caca... apare de obicei la petreceri cand te nevoieste sa ocupi WC-ul un timp indelungat.

8. c... tul buci-umede:
Aceasta specie derivata loveste apa din WC cu o viteza ridicata si la un unghi inclinat astfel incat iti umezeste bucile curului... Cel mai rau la aceasta specie de c... t este ca nu ai niciodata certitudinea daca umezeala de pe bucile tale este apa sau c... t...

9. c... tul "bloc de ciment":
Ma este denumit si c... tul "Doamne-Dumnezeule!". Imediat dupa ce ai inceput sa-l faci iti doresti din tot sufletul sa iti fi facut in prealabil o anestezie locala.

10. c... tul King Kong:
Mai este cunoscut si sub numele de "c... t elefant". Este asa de mare incat refuza sa dispara in canalizare inainte de a fi maruntit (se recomanda folosirea unui umeras de haine). La fel ca si "c... tul pluta" nu apare decat atunci cand te aflii intr-un WC strain


Dupa ce s-a terminat vacanta, invatatoarea

Diverse

Dupa ce s-a terminat vacanta, invatatoarea ii intreaba ce fapte bune au facut in ea. Prima data il intreaba pe George. El raspunde:
- Am ajutat o batrnica sa treaca strada.
- Foarte bine! a raspuns invatatoarea. Dar tu, Marius ce fapte bune ai facut?
- L-am ajutat pe George sa treaca batranica strada.
- Foarte bine! Dar tu, Bula, ce fapte bune ai savarsit?
- I-am ajutat pe George si pe Marius sa treaca batranica strada.
- Bine, bine da` de ce o fast nevoie de atatia pentru a trece o biata batranica strada.
- Pentru ca batranica astepta autobuzul si nu vroia sa treaca strada.


Am luat 10

Diverse

nicusor vine fericit de la scoala si ii spune mamei:
-mama am luat un 10!
-bravo! la ce?
-pei un 2 la romana un 2 la matematica un 2 la fizica si un 4 la stiinte

Pagina 674 din 823