Bancuri cu Diverse

Intr-o sala de dans din Paris

Diverse

Intr-o sala de dans din Paris, un roman se apropie de o domnisoara.
- Dumneavoastra dansati, domnisoara ? intreaba foarte gentil.
- Sigur! raspunde cu speranta fata, ridicandu-se in picioare.
- Ce bine! spune tanarul asezandu-se pe scaunul lasat liber, eram asa de obosit...


Un sofer vrea sa-si protejeze masina impotriva hotilor

Diverse

Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: 'Radioul- defect, benzina- nu are, motorul- componente lipsa'. Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet pe care scria: 'DECI, nici de roti nu mai are nevoie!'


Am citit

Diverse

Am citit ca tutunul dauneaza => M-am lasat de fumat
Am citit ca alcoolul dauneaza => M-am lasat de baut
Am citit ca sexul dauneaza => M-am lasat de citit!


Un cavaler decide sa plece in Cruciada

Diverse

Un cavaler decide sa plece in Cruciada. Hotarând ca în aceasta perioada sotia lui trebuie sa fie ferita de tentatii, îi pune centura de castitate, dupa care înmaneaza cheia celui mai bun prieten al sau:
- Daca nu ma întorc în patru ani, dezleaga centura si da-i dreptul sotiei mele la o viata libera si normala!
Dupa care, încalecând, se pierde în departare... Dupa o jumatate de ora, zareste în urma lui un nor de praf care se apropia vertiginos. La un moment dat, este ajuns din urma de cel mai bun prieten al sau:
- Ce s-a întamplat?
- Ba, vezi ca mi-ai dat alta cheie


Concurs international de indemanare

Diverse

Concurs international de indemanare: cine reuseste in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa rezolve o femeie.
Primul concurent, neamt, se apuca cu multa meticulozitate si calca cu mare grija camasa, dupa care constata ca nu mai are timp, musca o data din paine si ... se scurge timpul.
Al doilea concurent, un rus, fara sa stea prea mult pe ganduri, se apuca de femeie, o rezolva, apoi nu mai are timp sa manance o jumatate de paine si.. se scurge timpul.
Al treilea concurent, un roman, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp ce femeia calca, o rezolva, mancand in acest timp painea.
Normal, castigator e declarat romanul.


Fata de 14 ani le marturiseste parintilor ca nu i-a mai venit ciclul

Diverse

Fata de 14 ani le marturiseste parintilor ca nu i-a mai venit ciclul. Parintii nervosi, lacrimand, disperati o intreaba care a fost porcul care a putut face asa ceva?

Ea ia telefonul, vorbeste, inchide. Intr-o jumate de ora apare in fata casei un Ferrari ultimul tip, nou nout. Coboara un tip mai in varsta, cu parul alb pe alocuri, imbracat intr-un costum scump si elegant, pantofi asemenea. Intra in casa, o ia hotarat inspre camera de zi si se aseaza intre fata si parinti.

- Buna dimineata. Mi-a povestit fiica dumneavoastra ce s-a intamplat. Din motive familiale nu pot sa o iau de nevasta dar am o oferta pentru dumneavoastra. In cazul in care copilul nascut va fi fata primeste de la mine 3 magazine, doua apartamente, o vila pe malul marii si 500.000 dolari anual. Daca va fi baiat ii dau 2 fabrici si tot 500.000 anual. In cazul in care vor fi gemeni, cate o fabrica si 250.000 dolari de cap anual. In cazul in care fata dumneavoastra pierde sarcina........

Aici, tatal profitand de pauza:
- I-o mai tragi odata!


Se insoara Bula cu Lula

Diverse

Un vampir intra intr-un bar, se aseaza la o masa, face semn chelnerului si comanda un pahar cu apa calda.
Chelnerul (calm):
- Domnule, acesta nu e un bar ca oricare altul, aici se serveste sange sau preparate adiacente acestuia, ar trebui sa stii asta.
Vampirul (calm):
- Da, stiu. Totusi, doresc un pahar cu apa calda.
Chelneru (iritat):
- Nu cred c-ati inteles... nu servim asa ceva aici!
Vampirul (nervos):
- Stii ceva, daca ma mai f**i atata la icre cred c-o sa beau pana la urma ceva sange... pe al tau!!
Vazand ca nu are cu cine se intelege, pana la urma chelnerul se conformeaza si-i aduce paharul cu apa calda. Multumit, vampirul scoate din buzunar un tampon proaspat folosit si punandu-l in pahar spune:
- Numai alcool visati voi astia tineri. Ce, nu mai are voie omul sa-mi mai faca si cate un ceai din cand in cand?


Un fan oltean, un fan dinamovist si unul stelist sunt arestati

Diverse

Un fan oltean, un fan dinamovist si unul stelist fiind intr-o tara musulmana sunt prinsi band o sticla de Jack Daniels, sunt arestati si aruncati in inchisoare pana la stabilirea pedepsei. In fine vine ziua judecatii, sunt adusi in fata molahului care le arata bunavointa, condamnandu-i la doar 30 de lovituri de bici dupa care vor fi liberi sa plece. Ba mai mult, spre norocul lor, in ziua respectiva era o mare sarbatoare musulmana, asa ca molahul ii da fiecaruia voie sa ceara ceva inainte de a fi biciuiti.
Primul care urmeaza a fi biciuit este olteanul, care dupa ce se gandeste putin zice:
- Legati-mi o perna in spate. I se leaga perna, dar nu rezista decat la primele 10 lovituri dupa care se rupe, asa ca tot trebuie sa sufere celelalte 20 lovituri inainte de a fi dus pe brate sangerand si plangand.
Urmatorul este dinamovistul, care zice:
- Legati-mi 2 perne in spate. Dar nici macar cele 2 perne nu pot sa reziste decat la 15 lovituri, trebuind sa le sufere ca si olteanul pe celelalte. Ultimul care trebuia biciuit era fanul stelist, dar inainte de
a-si spune dorinta, molahul ii zice:
- Esti fanul celei mai frumoase echipe din tara ta, cu cei mai loiali si pasionali suporteri, asa ca poti avea 2 dorinte!.
Auzind asta stelistul spune:
- Multumesc pentru bunatatea pe care mi-o arati si drept recunostinta, vreau 100 de lovituri de bici in loc de cele 30.
- Nu numai ca esti un om de onoare esti si foarte curajos, ii spune molahul, privindu-l cu respect. 'Daca 100 de lovituri sunt ceea ce doresti, atunci 100 de lovituri vor fi. Acum ai dreptul la cea de-a doua dorinta, deci care este?'
- Va rog legati-l pe dinamovist in spatele meu!


Moartea suna la usa

Diverse

Suna la usa. Tipu deschide usa. Pe pres o moarte mica, asa de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa, oase, parpalac negru..
- Vai doamne, vaaaai
- Stai lejer, am venit dupa hamster


United Airlines anulase unul din principalele zboruri ale zilei

Diverse

United Airlines anulase unul din principalele zboruri ale zilei. Functionara companiei, o blonda sexy, statea tacticoasa dupa tejghea si reprograma pasagerii pentru urmatoarele zboruri. Se formase o coada lunga la ghiseul ei. Dintr-o data apare un tip elegant, dar cam uratel, care o ia inaintea tuturor imbrancindu-i. Tranteste biletul pe tejghea si spune:
- Trebuie sa iau zborul urmator, urgent!!! Si vreau numai la clasa intai!
Calma, blonda spune:
- Domnul meu, sunt multi altii inaintea dvs, faceti bine si asteptati pana va vine randul si atunci o sa vedem ce se poate face.
Enervat, tipul spuse scrasnind din dinti:
- Ai cumva idee cine sunt eu?
Calma, blonda lua microfonul si vorbi in el, asa ca sa auda toata lumea:
- Avem aici un calator care nu stie cine e. Cine poate sa-l ajute sa se identifice este rugat sa se prezinte la ghiseul numarul 2.
Rasete de veselie urmara. Wowww, rosu-negru-albastru s-a facut tipul urat, imbracat elegant si spuse printre dinti:
- O sa ti-o trag eu pentru asta...
Fara a se intimida, blonda spune:
- Domnul meu si pentru asta o sa trebuiasca sa stati la coada.

Pagina 812 din 823